Број на текстови објавени денес: 1
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

“ВРАБОТИ ГО СВОЕТО СЕМЕЈСТВО“,проект на Лилјана Затуроска, стружани со куси ракави?!

11111807_1084657724885539_5085932837245107625_o

Охридскај дојде до најнови сознанија за проектот на „вечната“пратеничка од сите партиски проеминенции, моментално вработена во испоставата на ССДБ ВМРО ДПМНЕ  и нејзиниот проект за напредок на Струга под мотото- “ВРАБОТИ ГО СВОЕТО СЕМЕЈСТВО“.Овој старо нов проект на Затуроска  кој веќе 10 години го остварува Лилјана Затуроска ,всушност преставувал фамилијарен проект на фамилијата на Затуроска ,како да си ги вдоми своите најблиски ,идни снашки, по можност и внучина?!
Има ли вистина во тоа !? “Затуроска“ веќе ги средила тестовите за сите можни и неможни тестирања!
Лилјана Затуроска наместо да се крие , должна е да им одговори на граѓаните кои гласале за ВМРО ДПМНЕ дали гласините за државните вработувања на членови на фамилијата од Затуроска се точни?

До кога Лилјна Затуроска ке молчи и ке ги остварува своите планови , односно ке ги ситуира сите членови од својата фамилија а останатите граѓани од Струга ке чекаат приватни инвеститори ,кој патем никогаш нема ниту да ги дочекаат , за да отворат фиктивни работни места !?

Зошто за фамилијата н Затуроска има државни вработувања а за останатите граѓани на Струга нема ?,нека се запрашаат добро граѓаните на Струга?

Охридсакај