Број на текстови објавени денес: 39
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

ВНИМАНИЕ -ВЕЧЕРВА ДИМЕ СПАСОВ ВО ОХРИД ,БИДЕТЕ ПРЕТПАЗЛИВИ ОХРИЃАНИ И ОСТАНАТИ

dime-spasov5

Вечерва во Охрид ќе биде присутно лицето Диме Спасов,кој ќе присуствувал на митингот на партијата на власт ВМРО ДПМНЕ. Се предупредуваат сите учесници на сообраќајот во град Охрид да бидат ВНИМАТЕЛНИ.Посебно се предупредуваа помладата популација да биде внимателна за време на престојот на Диме Спасов во Охрид .