Број на текстови објавени денес: 1
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

ВМРО ДПМНЕ ќе заврши исто така како што завршија Содома и Гомора

15036198_10210453004555877_1672503398628617594_n

ВМРО ДПМНЕ постана синоним за окрел грев,блуд , содомија и хомосексуалност.Историски гледано ВМРО ДПМНЕ наликува како своевремено Содома и Гомора,кој како во христијанската , така и во исламската религија и традиција се синоним за тотален грев,блуд содомија и хомосексуалност.Последните истраги на СЈО ,како и случајот со Маријан Ефремов ,само додатно го потврдија она што на мала врата се споменуваше во јавноста ,дека моралот, е паднат во последните 9 години до таа мера ,што отсвем разврат и блуд и арамилак во Македонија не остана ништо друго.Сите свети нешта се погазија до таа мера ,што најмалку три генерации,да се врати во некоја си половична нормала. Охридскај пишуваше во рубриките Досие ,дека во државната адмистрација која на голема врата ја запослуваа беа само уцени и пари!Тогаш не обвинија дека сме го деградирале државниот апарат, сега после ВМРО ХАЛКИДИКИ, неовластените прислушувања , само докажаа до која мерка забегале квази преродбениците – демохристијани ,кој од Христијанството во себе ја немаат ниту буквата -Х,а од свето ниту буквата -С .

Стравична е целокупната морална слика во Макеоднија ,недај боже да им падне на памет партнерите да побараат ДНК тестови да направат , половина Македонија ќе биде под бракоразводни парници,кој стигнал дете држи за рака ,ама радосен е , само тој го вика тато!!!

Каква партиска книшка , каква партиска припадност ,се е само пари и разврат,ем пари им земаа ем ги плескаа кај ке стигнат и колку сакаат,нема несакам ,неможам,таа беше реалната слика ,но и за жал сеуште е реалната слика во Македонија , нормално секоја чест на исклучоци.

После е..е ,нема каење, стара поговорка , тој што го примил ,не заборава ,исто како и должникот.Содомијата е сексуален злочин против природата,како што завршија градовите на развратот и блудот Содома и Гомора ,исто така ќе заврши и ВМРО ДПМНЕ ,само што последиците ќе останат трајни.

Можеби порно продукциите низ светот ќе останат одреден период без работа , послем сериозниот макеоднски земјотрес кој би можел да ја загрози светската порно индустрија.

Охридскај