Број на текстови објавени денес: 0
DVE-LIRI-Baner6-970x90

(ВИДЕО) ШЕЌЕРИНСКА ДЕНЕС ВО ОХРИД ,ПЛАН ЗА ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА ,НА 11-ТИ ДЕКЕМВРИ ГО ПРАВИМЕ ПРВИОТ ЧЕКОР

untitled

Заменик претседателот на СДСМ и носител на листата за 5-та изборна единица Ѓ-ѓа Радмила Шеќеринска денес помегу граѓаните на Охрид . Шеќеринска ,денс ја изнесе вистината на виделина пред граѓаните наОхрид .(