Број на текстови објавени денес: 7
DVE-LIRI-Baner6-970x90

(ВИДЕО) СДСМ: Никола Тодоров, човекот кој решава кој ќе живее а кој ќе умира

20121219
Wednesday
1339
doktori strajk so todorov

СДСМ: Никола Тодоров, носител на криминалот во Република Македонија. Изборна единица 2. Човекот кој убива под заштита на криминалот.. Зошто нема да гласате за него?