Број на текстови објавени денес: 0
DVE-LIRI-Baner6-970x90

(Видео) СДСМ: Антонио Милошоски, главен идеолог на криминалот

antonio-milosovski

СДСМ: Антонио Милошоски, главен идеолог на криминалот во Република Македонија. Изборна единица 5. Тој договараше лустрација и уништуваше човечки судбини, тргуваше со името и со националните интереси. Зошто нема да гласате за него?