Број на текстови објавени денес: 53
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

ВИДЕО – ГАБРИЕЛА ИЛИЕВСКА ИМ ОДРЖА МАЕСТРАЛЕН ГОВОР НА ТАЛЕВСКИ И СОВЕТНИЦИТЕ ВО ОПШТИНА БИТОЛА

14980576_10211318067216878_2112193923206224419_n

Советничката во Советот на општина Битола Габриела Илиевска , в’чера во советот на општина Битола им одржа маестрална лекција на самонаречените граѓани од прв ред од ВМРО ДПМНЕ, околу нивните постигнувања, и постигнувањата на Владимир Талевски за доброто на Битолчани?!

Иливска во својот маестрален говор им посочи на советниците од власта :

„Точно е дека направивте само три до четири кружни текови. На едниот од нив поставивте Клавир! Редно е сега да го седните таму на Клавир Владимир Талевски на Битолчани да им ја свири одата на пропаста на Битола, а ние според вас граѓаните на Битола од втор ред ,ќе седнеме околу и ќе ја плачеме Битола.12г залет земавте за нешто да напрајте во Битола, па сега слоган ПОЧНУВАМЕ!
Титови сили за спас “.Повеќе од приложеното видео:

Охридскај Битола 15.11.2016