Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

ВЕРНИТЕ ДО ГРОБ,ТАЧИ И ГРУЕВСКИ И КАНЏИТЕ НА ОРЕЛОТ!

kriminalite

Кога некој говори за федерализација ,за ревидирање на Уставот на Р.Макеоднија , двојазичност , ги убедува своите чкленови исто онака како кандидатот за претседател во далечната 1994 година , тогаш тој , Груевски има сериозен комплекс! Да го потсетеме , токму Љубиша георгиевски имаше парола во 1994 година -„ ќе му ги исечеме канџите на орелот“.Денес ,сведоци сме дека канџите на орелот си останаа непресечени , додека рацете на врхушката на ДПМНЕ им израстија наместо прсти , канџи за крадење на народот!За нив народот е плен ,а тие како предатори, мршојадци , за кој може и злогласниот Јозеф Менгеле да им позавиди кога вршел експерименти врз живи луѓе во логорот во Аушвиц. Денес истите тие од врхушката на ВМРО ДПМНЕ ,наместо да ги „скратат канџите на орелот“, постанаа верна дружина со криминалците ,кој ете им биле верни до ГРОБ!-РЕАЛНО#

П.С.Им недостига само Кољо Дијамантитис од Ресен,за да биде комплетна дружина.

kriminalite