Број на текстови објавени денес: 0
DVE-LIRI-Baner6-970x90

БОБИ ИЛИЕВСКИ – ДПМНЕ нудевте 100 евра за глас, сега давате и по 200 евра не ви оди кај и да е ќе стигнете и до 500