Број на текстови објавени денес: 70
DVE-LIRI-Baner6-970x90

Билдери вегетаријанци: Не ви треба месо за да бидете фит!

5a-300x203

Оваа двојка атлети и билдери се основачи на Plant Built, група на американски фитнес фанатици кои се истовремено и вегетаријанци и чија мисија е да докажат дека помеѓу месото и мускулите нема и не треба да има знак на равенство. Марчис и Тејлор ја основале групата во 2012 година.

Повеќе за ова прочитајте тука.