Број на текстови објавени денес: 71
image003
image003

БАКРАЧЕСКИ СО АСФАЛТИРАЊЕ НА СЕЛСКИ ПАТЧИНА ТРГНА ВО ПОТКУП НА ГЛАСОВИ(ГАЛЕРИЈА)

%d0%ba%d0%be%d1%98%d1%81%d0%bd%d0%ba%d0%be-7

Градоначалникот Никола Бакрачески активно се ангажирал во предизборно асфалтирање на улички и патишта во приградските населби во Охрид , со цел да донесе некој глас на партијата која го устоличи за градоначалник ВМРО ДПМНЕ. Бакрачески, спротивно на Закон за избори, во време на изборна кампајна асфалтира селски улички, не с жали ниту асфалт ,ниту ништо , се асфалтира дури и по домови во селото Којнско, од каде Бакрачески заедно сосе своите соработници и кандидатите за пратеници од 5-та изборна единица беа буквално исзбркани, поради нерешени негови предизборни ветувања.

За цело време на изведување на градежните работи на дн 26.11.2016 година во селото Којнско бакрачески бил на лице место и наредувал каде и што да се направи , сите желби ги исполнувал ,само жителите на селото Којнско да го даделе својот глас за ВМРО ДПМНЕ?!

Бакрачески мислел и како политички да поентира медиијумски , па така со ја повел со себе и својата „медиумска“ дружина да снима и да прикаже како во тек на изборен процес , истиот тој „квази Масон“ го прекршува кривичниот законик. Се надеваме дека СВР Охрид и ОЈО Охрид ќе постапт применувајќи го инстититот Допрен Глас и ќе поднесат Кривична пријава против градоначалникот на Охрид ,за кршење на Изборниот Закон, како и за злоупоптреба на народни пари за партиски цели.(Кликнете за згоплемување на фото)%d0%ba%d0%be%d1%98%d1%81%d0%bd%d0%ba%d0%be-17 %d0%ba%d0%be%d1%98%d1%81%d0%bd%d0%ba%d0%be-2 %d0%ba%d0%be%d1%98%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be3 %d0%ba%d0%be%d1%98%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-4 %d0%ba%d0%be%d1%98%d1%81%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-6 %d0%ba%d0%be%d1%98%d1%81%d0%bd%d0%ba%d0%be-7 %d0%ba%d0%be%d1%98%d1%81%d0%bd%d0%ba%d0%be-8 %d0%ba%d0%be%d1%98%d1%81%d0%bd%d0%ba%d0%be-9 %d0%ba%d0%be%d1%98%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-1 %d0%ba%d0%be%d1%98%d1%81%d0%bd%d0%ba%d0%be-11 %d0%ba%d0%be%d1%98%d1%81%d0%bd%d0%ba%d0%be-15 %d0%ba%d0%be%d1%98%d1%81%d0%bd%d0%ba%d0%be-13 %d0%ba%d0%be%d1%98%d1%81%d0%bd%d0%ba%d0%be-14

Охридскај Охрид 27.11.2016