Број на текстови објавени денес: 83
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

БАКРАЧЕСКИ ВО ИЗБОРНА ЕУФОРИЈА ЗАБОРАВИЛ ДЕКА Е ЗАВРШЕНА ПРИКАСКА??

bakraceski

Градоначалникот на Охрид, Никола Паун Бакрачески во својата пост америчка изборна еуфорија, а влезен во новата домашна изборна еуфорија , после неговите серијали од егзотични патувања низ светот ,денес со нови лаги?!Денес тоју за своите подобни ,или контролирани медиуми од страна наа власта , сокриен зад својта неуспешност, со истата празна реторика,дал некаков си отчет за тоа што (не)сработил?Немам намера да го обарзолжувам серијалот на глупости кој го изнесол Никола Паун Бакрачески пред својот круг на подобни новинари ,зошто очигледен е ставот кај Бакрачески да ги повика и медиумите кој не се под негова контрола,а патем би му поставиле низ од прашања за неговото криминално работење?!

Истат приказна која ја слушаат охриѓани 4 години, Автобуска станица, по пат на некакво си ЈПП Затворен Базен, Катни гаражи на секој чекор,секако со задолжителниот негов декор, до него ,и позади него слика од соништата -Хорор.

-Никола Паун Бакрачески да даде отчет ,како тоа дозволил во непосредна близина на општина Охрид ,да даде дозвола за изградба на 8-катница,  и колакв е неговиот процент во неја и на неговите блиски соработници?

  • Никола Паун Бакрачески ,да даде одговор колку нардони пари се потрошени за БЕЛИ ЛИНИИ низ општина Охрид?
  • Никола Паун Бакрачески ,да даде јавно одговор ,кој му дал за право ,нему како градоначалник ,да издава државно земјиште во трајни владеенија низ Охрид , по кој Јавен повик ?,и дали истото го правел во 4 очи?
  • Никола Паун Бакрачески ,да даде јавен отчет за која намена троши басолословни народни пари на граѓаните на Охрид по Авионски билети и сместување во хотели ширум светот.

За ,катните гаражи и други нешта , Бакрачески нека спие мирно , тоа ќе го направи некој друг градоначалник , неговото време на опустошување на Охрид -ЗАВРШИ,ќе ОДГОВАРА.

САШО ДЕНЕСОВСКИ