Број на текстови објавени денес: 83
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

А1он: Владимир Панчевски имал криминално досие

%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d1%87%d0%b5%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b8

Порталот А1он тврди дека поседува документи според кои претседателот на Основниот суд Скопје 1, Владимир Панчевски зад себе има богато криминално досие.

Порталот тврди дека Панчевски досието е уште од средношколските денови, а евидентиран е и пред единаесет години за кривично дело “насилство“.

Според А1он , Панчевски имал криминално минато, учествувал во неколку кражби во кои крадел радио апарат од возило, решо, магнетофони и грамофон.

 

Повеќе са тоа на овој линк

 

Фото: А1он