Број на текстови објавени денес: 87
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Атрактивната ќерка на новиот претседател на САД никого не остава рамнодушен ФОТО

20161110082508908744

Најмалата ќерка на новоизбраниот претседател на САД Доналд Трамп, Тифани, има 23 години и се школуваше на универзитетот во Пенсилванија. Таа е единствено дете што Трамп го доби во бракот со втората сопруга, марла Мејплс.

Тифани е вистинска интернет ѕвезда. Таа несебично објавуваше разгоелни фотографии се додека нејзиниот татко не тргна во кампања. Потоа, Тифани се закопча до грло, но фотографиите останаа.