Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

Апел за донации од здружението „Зето Стар“

%d0%b7%d0%b5%d1%82%d0%be

„Апел за донации:

Ги замолуваме сите хумани луѓе,во рамките на своите можности, да донираат средства за потребите за Здружението за помош на болни и лекувани од малигни болести, нивните семејства и пријатели „Зето Стар-Скопје“. Донациите ќе бидат користени исклучиво за лекови, протези, помагала, специјалистички прегледи и оперативни зафати.

Телефони за донација: Т-мобиле 070-143-402;  Вип 143-482 (100 мк. од повик)

Жиро сметка: Стопанска Банка- 20000301701473““, се наведува во соопштението на здружението „Зето Стар-Скопје“.