Број на текстови објавени денес: 20
image003
image003

Амди е во тек со модата (ФОТО)

15085473_10202598301876687_8112376981915536664_n

Пратеникот Амди Бајрам е во тек со модата. Тоа самиот го кажа на првиот митинг на власта кој се одржа во Охрид, каде се појави во црна бунда од астраган, како и најавата дека на секој следен митинг ќе се појавува во нов, уникатен и раскошен стајлинг, следејќи го примерот на Доналд Трамп.

Тоа беше доволно Александар Дојранлиев да направи монтажа прикажувајќи го Бајрам во најнова мода.