Број на текстови објавени денес: 39

Маркетинг

Ценовник за рекламен простор

Информативниот портал ohridsky.com овозможува на своите читатели да ги следат најважните и најнови политички, економски и урбани вести, како и новости од светот, културата, сценскиот живот, здравјето, технологијата, модата и забавните четива. Порталот е проект на Здружението на граѓани за еднаква застапеност на лица со посебни потреби во медиумите СОС БАЛКАНМЕДИА Охрид. Порталот започна со работа во април 2006-та година, а денес е меѓу трите најпосетувани информативни интернет портали во Македонија. Според Google analytics бројот на месечни посети надминува милион и петсотини илјади посети.

Димензиите на одредени банери може да се менуваат во зависност од потребите на клиентите.
За дополнителни информации oбратете се на kotvaoh@yahoo.com , или на тел.076/315101 – Сашо

Преземете го ценовникот во PDF формат